jump to navigation

LCCT dan Dato’ Tony. 21 March 2007

Posted by amokdemanis in Santai-Lite.
trackback

Salam manis,
Nota: LCCT – Low Cost Carrier Terminal.

Saya terkejut. Mulut tergamam. Hati berdebar2. Mata fokus tanpa kelip. Tak lama lepas tu, hati tercuit. Rasa nak tergelak kuat2. Tapi terpaksa kontrol sbb ramai gak org lain kat tempat yg sama. Memang exotic.👿 Haha..

Sebenarnye foto kat bawah ni yg power. Saya pun secara tak sengaja terserempak kat tandas (isk!) LCCT jap tadi.

airport-1a.jpg

airport-1b.jpg

airport-1c.jpg

Yg bestnya..gaya tulisan tu mmg betul2 menggambarkan intonasi mcm ‘penulis’ tu betul2 ada kat situ & bercakap ‘live’. Hehe..

Saya kena naik Airasia sbb dah takde flight. Ramai pulak org Miri nak gi KL. Flight MAS pukul 4.15pm & 6.15pm penuh! Flight Airasia pukul 7.00pm & 9.00pm pun dekat2 penuh. Saya ada meeting esok kat KL.

Dato’ Tony.. ada komen?😳 Masyarakat dah bersuara. Flight saye tadi pun delay 40 minit. Harap2 servis boleh improve kot utk masa2 depan.

Reality Check:
1. Alangkah ‘best’nye kalo negara kita ni betul2 amalkan dasar ‘bebas bersuara’. Dgn tu, baru la dpt lebih byk idea baru drp org ramai. Saya amat pasti negara boleh maju dgn lebih pantas sbb pembangun2 negara terpaksa jadik sgt2 efisyen. Kalo tak, rakyat musti bising.
2. Saya penyokong tetap Airasia. Notebook saya ni pun beli guna keuntungan jual saham Airasia. Tapi, lebih baik kalo Airasia dpt perbaiki ‘statistik kelewatan’ kan?
3. “Cakaplah yg benar walaupun pahit,” Prophet Muhammad p.b.u.h.

Jumpe lagi. Cepat komen..hehe.

-Amok-

Soon: Foto Jordan bhgn 2. Maaf, saya kena pindah cubicle kat ofis lak hari ni. Amik masa sehari suntuk. Kalo pindah ke KL terus kan ke lebih bagus..

Comments»

1. akirasuri - 22 March 2007

pertama. mahu gelak.
kedua. setuju.

selamat bermiting😀

2. chot - 22 March 2007

ooo en ni byk sgt la g kesana kesini..byk pengalaman tu

3. amokdemanis - 24 March 2007

akirasuri:😎

chot: byk jugak le..tp pengalaman x le byk sgt..heh


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: