jump to navigation

I’m back from Europe.. 30 March 2008

Posted by amokdemanis in Location.
16 comments

italy
Foto saya katΒ Coliseum last week.

Salam bonjour-no,
Slang Italy pulak hari ni. Haha..lame betul saye tak berblog. Bukan tk sudi. Bukan boikot. Bukan tiba2 nak menyepi. Tapi..alasan famos – busy gile (alasan selalu pakai tapi betul ok :mrgreen: )

Sebenarnye saye baru jek balik dari Rome-Italy, Vienna-Austria & Dubai-UAE. Gi overseas 10 hari. Ni masih jet lag. Tgh malam berjage. Siang mamai2 lalat.

Memandangkn dah 5 bln tak berentry, saya rangkumkan ucapan2 ni utk semua pembaca budiman πŸ˜€
“Salam Aidilfitri & Aidiladha
“Selamat Tahun Baru 2008
“Selamat Tahun Baru Hijrah 1429
“Selamat Tahun Baru Cina
“Selamat Hari Buku Sedunia-6 Mac”

Betul. Byk janji yg belum dpt saye tunaikan. Antara yg saye ingat..
1.Janji kat semua-entry gi Singapore.
2.Janji kat semua-entry gi MATTA Fair.
3.Janji kat semua-entry lagi pasal Beijing.
4.Janji kat Jeff-nak hantar CD foto kat Beijing. Takde address lak.
5.Janji kat Fuad-nak publish foto binatang kat Danum.
6.Janji kat org lain ade tak? Hehe..

Harap2 pasni dpt la istiqamah(consistent) sikit buat entry kan. Hehe..

Jangan bimbang. Sure tak lame gi saye share my trip ke Europe tuh.

Reality Check:
1. Ok tak logo dan header baru “mynexttrip” kat atas? πŸ˜‰

Ajak adik-abg-kakak-mak-ayah-datuk-nenek join saya jalan2..
Jom jalan2 sama2 πŸ˜€ ,

Hot Activity:
1. Hari Kraf Kebangsaan: 27 Mac-7 Apr 2008 (10am-10pm). Cek kat sini.

Jumpe lagi.
-Amok-

Soon: nak tunai janji satu persatu.

Advertisements