jump to navigation

I’m back from Europe.. 30 March 2008

Posted by amokdemanis in Location.
trackback

italy
Foto saya kat Coliseum last week.

Salam bonjour-no,
Slang Italy pulak hari ni. Haha..lame betul saye tak berblog. Bukan tk sudi. Bukan boikot. Bukan tiba2 nak menyepi. Tapi..alasan famos – busy gile (alasan selalu pakai tapi betul ok:mrgreen: )

Sebenarnye saye baru jek balik dari Rome-Italy, Vienna-Austria & Dubai-UAE. Gi overseas 10 hari. Ni masih jet lag. Tgh malam berjage. Siang mamai2 lalat.

Memandangkn dah 5 bln tak berentry, saya rangkumkan ucapan2 ni utk semua pembaca budiman😀
“Salam Aidilfitri & Aidiladha
“Selamat Tahun Baru 2008
“Selamat Tahun Baru Hijrah 1429
“Selamat Tahun Baru Cina
“Selamat Hari Buku Sedunia-6 Mac”

Betul. Byk janji yg belum dpt saye tunaikan. Antara yg saye ingat..
1.Janji kat semua-entry gi Singapore.
2.Janji kat semua-entry gi MATTA Fair.
3.Janji kat semua-entry lagi pasal Beijing.
4.Janji kat Jeff-nak hantar CD foto kat Beijing. Takde address lak.
5.Janji kat Fuad-nak publish foto binatang kat Danum.
6.Janji kat org lain ade tak? Hehe..

Harap2 pasni dpt la istiqamah(consistent) sikit buat entry kan. Hehe..

Jangan bimbang. Sure tak lame gi saye share my trip ke Europe tuh.

Reality Check:
1. Ok tak logo dan header baru “mynexttrip” kat atas?😉

Ajak adik-abg-kakak-mak-ayah-datuk-nenek join saya jalan2..
Jom jalan2 sama2😀 ,

Hot Activity:
1. Hari Kraf Kebangsaan: 27 Mac-7 Apr 2008 (10am-10pm). Cek kat sini.

Jumpe lagi.
-Amok-

Soon: nak tunai janji satu persatu.

Comments»

1. akirasuri - 30 March 2008

Salam..
Woah! lama hilang!
welkam bek bro!!

Erk!! buahtangan utk sy mana..
Ngeee😀

2. bintang - 31 March 2008

Lamaaaanya hilang..
Amboi seronoknya.
Aduh jelesnya saya.

Header baru tu comellah…
Kalau naik Qatar Airways pi Dubai dalam RM2900. Transit Doha. Kalau time offer bleh dapat rendah lagi.
Jom lah pi lagi🙂

3. amokdemanis - 1 April 2008

akirasuri: hehe😀 tau la diri ini dirindui.. keh2. buahtgn sekadar foto2 yg cun jek ok la kan? poket kopak ok gi europe. 1euro = rm5. rase cam miskin sgt gi sana.

bintang: tenqiu. header tu mmg comey..hahak.. 8) tu la..kdg2 kita merancang.tp kalo dah sibuk sgt, x dpt la nak melalak kt blog.

eh btw, mahai gak flight hang tuh. my flight to Europe tu RM2716 jek. Transit kat Dubai. Emirates Airlines. Besh..hehe.

4. arsaili - 2 April 2008

ni busy tahap gaban petala ke 8…ingat tak nak berblog dh…isk3..welcome back bro…

5. amokdemanis - 2 April 2008

arsaili: hahak.. thanks for visiting tho.

6. marineko - 2 April 2008

welcome back!
i like the new header😀

7. Fuad - 3 April 2008

Whoa.. Selamat Kembali bro. Macam jumper lak ko nih pegi sana sini. Heh. Neway..nice to have you back. Like ur new header too..

P/S: Tak lama lagi aku pon leh share gambar kambing aku gak.🙂

8. amokdemanis - 3 April 2008

marineko: thanks. really? yea..i like it too..😉

fuad: haha..mekasih. takle mcm jumper (besh kalo betul2..hehe)😉 . hurm kambing? wow that’s a good news.

9. Zura - 7 April 2008

hehe. finally, u’ve updated ur blog! tahniah sgt2.. (bosan ok bace bende yg same everytime i hop to ur blog!)

jet leg? hehe, biaselah tu. adat merentas continent

i’ll b waiting for the next post by Amok!

btw, when is the next SKO Rangers Picnic? seriously, rindu ur cooking!

xoxo, Zurabes

10. arttero - 7 April 2008

mamin…mana lagi gambo2 ka urop…meh post aku nk nengok…biaq smpi bagi sampai mengelataq kaki aku nk p…(yg tak tau bila..hehe)

11. amokdemanis - 9 April 2008

zurabes: hehe.. weeken ni tak dpt la nak berpicnic dgn SKO Rangers semua. nak kene siap montage lg. hurm.. nanti bila2 k.

attero: haha.. sory sgt2 buat masa ni terbusy pulak dah. ni baru balik course 3 hari. sea survival. siap helicopter crash landed lg. insyaAllah weeken ni kita sambung cerita k..😛

12. nizarejab - 10 April 2008

hehehe…:-)

13. Mik - 10 April 2008

salam… amooookkkkk…rindu giler la….haha

Fuh merantau ke Europe ya. Jeles. welkam bek, my friend.

p/s- aku hanya bleh jadi jumper dalam mimpi…

14. amokdemanis - 11 April 2008

nizarejab: isk.. apa lak yg funny nih..hehe

mik: miiiiiik.. hahah.. lame tol tak berdialog. dahtu, aku pon lame x gi KK.

15. badeq - 22 May 2008

……….

16. badeq - 22 May 2008

koooon…mkn angin ajer lu ni….


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: